Ioannis Tsouloulis

X-AMBASSADOR

Ioannis is al sinds februari 2012 onze eerste 'Ambassador' voor Fujifilm en geeft demonstraties, workshops en trainingen voor de X - en GFX Series fototoestellen van Fujifilm.


Hij is opgegroeid in de Limburgse mijnstreek en had al zeer vroeg interesse voor fotografie.
Op 9-jarige leeftijd koopt hij zijn eerste compacte fototoestel, en enkele jaren later gevolgd door zijn eerste spiegelreflexcamera.

Hij fotografeerde alles wat hem boeide maar de vaste factor was steeds mensen.
Na zijn legerdienst volgde hij gedurende 3 jaar fotografie aan de Stedelijke Academie voor Moderne Kunsten te Hasselt. 3 jaar later verhuisde hij naar Oostende waar hij zijn cursus vervolledigde in het Vormingscentrum voor zelfstandigen te Roeselare. De passie voor fotografie bleef onderhuids branden ondanks het feit dat zijn carrière een totaal andere wending had genomen. Die passie heeft in 2006 de doorslag gegeven om voltijds voor fotografie te kiezen. Een tijdlang heeft hij portretten gefotografeerd van sporters voor de Roularta Media Groep. Professioneel is hij zeer actief in het maken van spontane en levensechte portretten en / of artistieke naaktfoto’s van zijn klanten. Het fotograferen van immobiliën voor verkoop en verhuur en uiteraard als demonstrator / lesgever voor Fujifilm bij de dealers en andere klanten.

Fujifilm voor Ioannis

Hij is al meer dan een jaar “Ambassador” voor Fujifilm en geeft demonstraties, workshops en trainingen voor de X Series fototoestellen van Fujifilm. Verder maakt hij de productfoto’s voor verschillende fabrikanten en recent is er ook interierurfotografie bijgekomen voor immo kantoren.

Zijn vrij werk bestaat vooral uit portretten, artistieke naakten en reisfotografie op zijn motorreizen. 

www.purephotography.be

A great blog post with all GFX challenge videos! Check it out here!

Be sure to check out our Twitter feed for fun facts and tips!

You like our X-Tram? Check out some more footage of the tram here! Images mostly made by Bert Stephani, some others were made by co-workers.

Several of our X-Ambassadors have been submitted to the X-Photographers. There are some great galleries here to convince you of the X Series' great quality!

Check out the endless possibilites in printing your great X Series pictures!


Regular updates on our products, events and other can be found on our Facebook page. Check it out and don't forget to like us!