Bert Stephani

X-AMBASSADOR

 

"De Fujifilm X Series heeft mijn stijl van fotograferen dramatisch veranderd. Ik ben gek van Fujifilms rebelse filosofie om de back-
to-basics ergonomie te combineren met de splinternieuwe sensor."


Ik ben een professionele fotograaf uit België. Ik focus mij vooral op creatieve portretten voor redactionele, commerciële opdrachten en privé klanten. Ik ben voorstander van het delen van kennis met andere fotograven over de hele wereld via workshops, blogging en educatieve video’s.

Ik speel graag, maar niet volgens de regels. Mijn werk vertelt verhalen, schept een sfeer en brengt emotie. Mijn stijl is niet perfect tot in de puntjes, want zo is het leven nu eenmaal. Ik verwijs naar het gezegde: “the beauty of the imperfection”. Ik ben altijd op zoek naar die unieke uitdrukking die mijn onderwerp zo speciaal maakt en probeer dit dan te vertalen in mijn portretten.

Fujifilm for Bert

Ik gebruik het liefst materiaal dat mij helpt het verhaal te scheppen. Voor mij wil dat zeggen een klein tasje met een Fujifilm X-Pro1, een X-E1 en een aantal lenzen, flitsen en accessoires. De Fujifilm X Series heeft mijn stijl van fotograferen dramatisch veranderd. Ik ben gek van Fujifilms rebelse filosofie om de back-to-basics ergonomie te combineren met de splinternieuwe sensor. Het feit dat het systeem zo klein en licht is, is niet enkel goed voor mijn rug; het helpt mij ook intimiteit te creëren met mijn onderwerp.

www.bertstephani.com

A great blog post with all GFX challenge videos! Check it out here!

Be sure to check out our Twitter feed for fun facts and tips!

You like our X-Tram? Check out some more footage of the tram here! Images mostly made by Bert Stephani, some others were made by co-workers.

Several of our X-Ambassadors have been submitted to the X-Photographers. There are some great galleries here to convince you of the X Series' great quality!

Check out the endless possibilites in printing your great X Series pictures!


Regular updates on our products, events and other can be found on our Facebook page. Check it out and don't forget to like us!