Tom Museeuw

X-AMBASSADOR

"Systematisch ben ik meer en meer beginnen fotograferen met mijn X-T1 en vandaag heeft de X-T1 een prominente plaats in mijn werk."


“Fotofolio fotografie” is opgestart in 2004, na een korte dwaling in de “urbex”-fotografie ben ik in 2006 gestart met het fotograferen van modelportfolio’s van kinderen en tieners voor modellenbureaus in België, Frankrijk en Nederland. In 2008 ben ik per toeval in de kindermodewereld terecht gekomen. Tot op heden bestaat mijn werk nog steeds hoofdzakelijk uit commerciële opdrachten (magazines, kledingmerken), de overige zijn reportages voor particulieren.

 

Ik fotografeer bijna uitsluitend op locatie en gebruik hiervoor het liefst beschikbaar natuurlijk licht dat ik naar mijn hand zet met reflectieschermen. Een fotosessie, dat is vooral ravotten en spelen voor mij. Ik ben de regisseur van de sfeer tijdens een opdracht, de kinderen de acteurs en de klant ... wees gerust, die lacht tevreden bij het zien van het “fotofolio” spektakel!

A great blog post with all GFX challenge videos! Check it out here!

Be sure to check out our Twitter feed for fun facts and tips!

You like our X-Tram? Check out some more footage of the tram here! Images mostly made by Bert Stephani, some others were made by co-workers.

Several of our X-Ambassadors have been submitted to the X-Photographers. There are some great galleries here to convince you of the X Series' great quality!

Check out the endless possibilites in printing your great X Series pictures!


Regular updates on our products, events and other can be found on our Facebook page. Check it out and don't forget to like us!