Fujifilm Friyay

Heb jij er altijd al van gedroomd om jouw foto te zien verschijnen op de enige echte Instagram wall van FUJIFILM Belgium? Doe dan mee aan Fujifilm Friyay, onze gloednieuwe fotowedstrijd!

    

Wedstrijdreglement

  1. De organisator van deze wedstrijd is FUJIFILM Belgium NV, gevestigd te Europark-Noord 21-22, 9100 SINT-NIKLAAS, België.
  2. Fujifilm Friyay is een wekelijkse Instagramwedstrijd die telkens start op vrijdag na aankondiging van het weekthema via de Instagram stories en/of een wallpost op het FUJIFILM Belgium Instagram account en eindigt op de daarop volgende donderdag om 23u59.
  3. De wedstrijdprocedure verloopt als volgt: De deelnemer post een foto die volgens hem/haar binnen het weekthema past op de wall van zijn/haar Instagram account, tagt @fujifilmbelgium in deze foto en gebruikt de hashtag #FujifilmFriyay alsook een hashtag met het weekthema (bijvoorbeeld: #IntoTheWild) in de caption. Het Instagram account van de deelnemer moet openbaar zijn (privé-accounts kunnen niet in aanmerking komen). De foto mag met om het even welk toestel genomen zijn, maar foto’s die met een Fujifilm camera genomen werden krijgen een stapje voor.
  4. Elke week is er een nieuw thema en dus een nieuwe kans om deel te nemen.
  5. Het is toegelaten om de gevraagde (hash)tags toe te voegen aan een oudere foto die binnen het thema past.
  6. De winnaar van de wedstrijd is de deelnemer die de procedure correct doorlopen heeft en wie zijn/haar foto het beste binnen het weekthema past.
  7. Door deel te nemen aan deze wedstrijd accepteren en bevestigen deelnemers dat deze algemene voorwaarden van toepassing zijn.
  8. De prijs van deze wedstrijd bestaat uit de volgende beloning: De foto van de winnaar wordt (telkens op vrijdag) gerepost op de wall van het FUJIFILM Belgium Instagram account. De winnaar wordt getagd in de foto en/of de capture zodat hij/zij hier automatisch van op de hoogte wordt gebracht.
  9. FUJIFILM Belgium NV behoudt zich het recht voor om een inzending te weigeren: i) als FUJIFILM Belgium NV deze in strijd met deze actie vindt of ii) als FUJIFILM Belgium NV die in strijd met de goede trouw vindt of iii) op andere redelijke gronden, zulks geheel ter beoordeling door FUJIFILM Belgium NV.
  10. FUJIFILM Belgium NV behoudt zich het recht voor de identiteit van de winnaar te controleren.

Fujifilm Friyay foto van het jaar 2019

Op maandag 30 december zullen wij onze favoriete #fujifilmfriyay foto uitkiezen. De winnaar ontvangt een gloednieuwe Fujifilm X-T30! Als dat geen reden is om wekelijks jouw beste foto's in te sturen.

Click here for the English version.