We create moments


Welkom op de X Series site van Fujifilm België!

Moet je je keuze nog maken of ben je al de trotse bezitter van een X Series camera? Wat het ook zij, op deze site vind je nodige productinformatie, een overzicht van lenzen en accessoires, maar ook getuigenissen van onze X Ambassadors.

De X Ambassadors zijn Belgische professionele fotografen die bijzonder enthousiast zijn over de X Series camera's en ze in hun dagelijks werk gebruiken. Geen betere manier om je te overtuigen van de voordelen dan de foto's van deze fotografen gemaakt met een X Series.
Bovendien vind je op deze pagina's ook informatie over workshops en handige tips & tricks, die je helpen nog meer te halen uit je camera.

Kom dus regelmatig een kijkje nemen op deze site, zodat je niets mist. Je vragen en suggesties zijn altijd welkom.

Veel plezier met je X Series camera! 

En overzicht met onze geplande workshops volgt spoedig.

X-Ambassadors

Hoe kunnen we u beter overtuigen van de kracht en de mogelijkheden van de X Series camera’s dan met beelden? Voor deze beelden mochten wij rekenen op de medewerking van een aantal toonaangevende Belgische professionele fotografen die niet aan hun proefstuk zijn. Een voor een zijn ze bijzonder enthousiast over de X Series camera’s en een selectie van hun foto’s is hiervan het beste bewijs.

Bekijk alle X-Ambassadors »

A great blog post with all GFX challenge videos! Check it out here!

Be sure to check out our Twitter feed for fun facts and tips!

You like our X-Tram? Check out some more footage of the tram here! Images mostly made by Bert Stephani, some others were made by co-workers.

Several of our X-Ambassadors have been submitted to the X-Photographers. There are some great galleries here to convince you of the X Series' great quality!

Check out the endless possibilites in printing your great X Series pictures!


Regular updates on our products, events and other can be found on our Facebook page. Check it out and don't forget to like us!